Pages

miercuri, 7 octombrie 2015

VICTORIE MARE PE CLUJ ARENA! U Cluj Napoca-Olimpia 1-2. Băican a apărat un penalty in min 70!

galerie3
Olimpia a obținut o victorie mare în această seară pe Cluj Arena.
Elevii lui Csik au învins retrogradata din Liga 1, U Cluj Napoca cu 2-1 într-un meci în care Băican a apărat și un penalty în minutul 70.
Olimpia a început perfect meciul și la primul corner al meciului ,în minutul 3, Takacs centrează perfect și Heil înscrie pentru 1-0!!!
Studenții par încremeniți, au posesie dar nu atacă periculos poarta lui Băican.Iar istoria se repetă în minutul 18. Din nou corner, tot fostul jucător de la U, Rareș Takacs centrează și , tot un fundaș central,  Ionuț Tătaru înscrie din apropiere pentru 2-0!!!
Galeria șepcilor roșii dă semnalul revenirii și elevii lui Marius  Popescu se trezesc încet la viață.Greu are prima ocazie a gazdelor în minutul 28 iar posesia până la pauză e zdrobitoare în favoarea studenților 64-36 %!!!
La reluare jocul se schimbă radical…U Cluj prinde viață, putere și viteză…Iar în minutul 47 după o fază superbă de atac , Greu reduce din diferență 1-2!
Ocaziile curg la poarta lui Băican, doar că portarul adus de la FC Zalău e de netrecut și , pe rând ,Ursu și Greu irosesc ocazii rarisime de egalare.
În minutul 70 avem și momentul psihologic al jocului. Centralul dă penalty pentru U Cluj pentru un henț în careu. Ursu execută slab și Băican salvează din nou…
Din acest moment studenții își pierd din luciditate, continuă să atace ,dar fazele lor nu mai sunt la fel de periculoase.
Ai noștri trag de rezultat și spre bucuria celor peste 50 de fani veniți de la Satu Mare, reușesc să obțină toate punctele pe Cluj Arena…
galerie2
2-1 și Olimpia urcă pentru moment pe locul 3 în serie cu 11 puncte.Sâmbătă urmează meciul cu CS Mioveni de la Satu Mare. De la ora 11.
Filmul meciului:
„U” Cluj – Olimpia Satu Mare 1-2
galerie4
* Min. 70 – Penalty pentru U Cluj! Un fundaş advers a comis henţ în careu! URSU execută prost în dreapta stânga portarului!
* Min. 64 – „Studenţii” sunt dezlănţuiţi în partea a doua! Ursu ratează incredibil din 7-8 metri!
* Min. 62 – OCAZIE IMENSĂ „U” Cluj! Răzvan Greu a bătut perfect un corner, iar Octavian Ursu a reluat cu capul din 8 metri, însă Băican a respins cu un ultimul efort!
* Min. 47 – GOL U CLUJ! Combinaţie superbă în jumătatea adversă! Ursu îl deschide perfect pe Greu în careu, iar acesta nu mai ratează ţinta!
* Schimbare „U” Cluj: Intră COCINĂ, iese Popescu jr.
PAUZĂ!
*Min. 28 – OCAZIE „U”! Răzvan Greu a scăpat vertiacal spre poartă, însă şutul acestuia nu a prins cadrul porţii!
*Min. 25 – Peluza Şepcile Roşii, solidară cu fostul căpitan emblematic al lui Dinamo, Cătălin Hâldan: „Cătălin Hâldan înseamnă Dinamo”! Bannerul a fost afişat apoi în peluză!
*Min. 18 – GOL OLIMPIA 0-2! Fază aproape identică a oaspeţilor! Acelaşi Rareş Takacs a centrat din nou din corner de pe drepta, mingea a ajuns la Ionuţ Tătaru, care a marcat cu şansă din careul mic!
* Min. 8 – Galben pentru Muntean (Olimpia)
*Min. 4 – GOL OLIMPIA 0-1! Ex-clujeanul Takacs a centrat perfect din corner pentruValter HEIL, care a reluat cu capul din 8 metri!
*În această seară sunt prezenţi circa 1500 de spectatori pe Arena Clujului. De la Satu Mare s-a deplasat o galerie de circa 50 de persoane
galerie1
A început partida!
*Alb-negrii nu pot conta pe decarul Andreas Calcan, care a fost eliminat în ultimul minut la Mioveni
*Rares Takacs, fost mijlocaş al Universităţii, pus pe liber în sezonul trecut, e titular în echipa antrenată de Tibi Csik.
UPDATE. Echipele de start
„U” Cluj: Niczuly (cpt.) – Butean, Cordoş, R. Crişan, Hâmpea – Cândea, Boboc – Popescu jr., R. Greu, Ursu – Schieb. Antrenor: Marius Popescu.
Rezerve: Ţircrea – Mutu, Tarcea, Cocină, Molnar Peter, C. Popescu, Robert Keresztes
Olimpia: Băican – Muntean, Tătaru, Heil, Iuhas (cpt.) – Robert Villand, D. Chivari, R Takacs, Selagea – Bura, A. Boştină. Antrenor: Tibi Csik
Sursa:satumaresport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu