Pages

sâmbătă, 10 octombrie 2015

Olimpia- Mioveni 0-1. Buhăescu dă lovitura în minutul 86!

Dacă sezonul trecut Olimpia nu reușea să câștige niciun meci pe terenul adversarelor, acum lucrurile par a se fi schimbat radical.
Galben-albaștrii au obținut șapte puncte din 11 în deplasare și par a avea mari probleme în a se impune în fața propriilor fani.
Și astăzi Olimpia a suferit acasă și a pierdut, la fel ca și cu UTA, pe final. CS Mioveni a dat lovitura la Satu Mare prin fostul golgheter al seriei, Buhăescu în minutul 86 și a plecat acasă și cu toate punctele și cu garanția că Claudiu Niculescu va rămâne pe banca tehnică!
Fără Munteanu, suspendat și Chivari plecat la lotul național, Tibi Csik s-a văzut obligat să improvizeze. L-a retras fundaș dreapta pe Takacs iar la mijloc a mers pe mâna puștilor Ciul, Lukacs și Rus. Preocupați mai mult să închidă jocul și să nu greșească, elevii lui Csik au avut o primă repriză modestă. Fără șut spre poartă sau vreo ocazie în careul advers… E drept că nici băieții lui ClauGol nu au impresionat, Ayza și Năstăsie fiind bine anihilați.
Partea a doua aduce ceva mai mult fotbal iar cei 5-600 de spectatori încep să se dezmorțească după ocaziile lui Năstăsie ( min 47 și 53) și Gălan (50). Lukacs are primul șut pe spațiul porții argeșene în minutul 58 iar apoi Boștină ratează o ocazie rarisimă în minutul 61. Faur centrează la 6m iar Boștină nejenat trimite slab cu capul pe lângă poarta goală!
Gălan înscrie un gol…turcesc în minutul 63 pentru ca Nilă să rateze din 2m la o centrare a lui Ayza…
E și minutul în care Nilă e schimbat cu Buhăescu. Peste două minute juniorul Ciul are o execuție superbă, cap din 10 m doar că Popescu respinge cu greu în lateral…
Se joacă pe contre și în loc de 1-0 pentru Olimpia, cu patru minute înaintea finalului avea să fie 1-0 dar pentru Mioveni. Ayza a pătruns pe dreapta, fundașii noștri strâng la prima bară și-l uită liber pe Buhaescu la 4m. Iar fostul golgheter de la Reșița nu iartă și înscrie cu capul din centrarea căpitanului Ayza.
Intră la Olimpia și Roatiș dar fără rezultat pe tabelă…Ayza mai ratează o ocazie pe contraatac în minutul 90 în vreme ce Boștină trimite mult peste un vole de la 16 m, în prelungiri.
Dezamăgire în tribune, capete plecate în tabăra Olimpiei și o undă de regret că ai noștri pierd din neatenție , la fel ca și cu UTA , pe final (măcar) un punct.
Urmează două deplasări, la Pâncota și Râmnicu Vâlcea din care sperăm ca elevii lui Csik să se întoarcă cu puncte…
OLIMPIA- BĂICAN- TAKACS, HEIL, TĂTARU, IUHAS- CIUL, VILLAND( 73 SELAGEA), RUS, LUKACS ( 68 BURA)-FAUR ( 87 ROATIȘ) ,BOȘTINĂ.-Antrenor Tibi Csik.
CS MIOVENI- Popescu – Torişte, Ali Tolmbaye, Bogdan Stoica, Edi Stoica – Mîrzeanu , Galan , Ayza  – Alin Popa , Năstăsie, Florescu. Antrenor: Claudiu Niculescu
Sursa:satumaresport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu