Pages

luni, 19 octombrie 2015

Echipele favorite s-au impus în Liga a IV-a Elite

În etapa a 9-a la fotbal
Sâmbătă şi duminică s-au desfăşurat meciurile etapei a 9-a din Liga a IV-a Elite. Vremea cu ploaie, mohorâtă, a adus o nouă amânare a Luceafărului Decebal, echipă care trebuia să joace la Vetiş. Dar întâlnirea dintre cele două formaţii va fi reprogramată ulterior, cel mai probabil săptămâna viitoare.
Altfel, liderul Recolta Dorolţ rămâne pe prima poziţie fiind singura echipă neînvinsă în actual sezon. Pe terenul din Dara a primit duminică vizita Sportului Botiz. Un meci echilibrat la care s-a înregistrat şi o prezenţă numeroasă din partea suporterilor. Recolta a câştigat cu 2-1 chiar dacă Botizul a condus cu 1-0 la pauză.
Crasna Moftinu Mic a făcut un salt de două poziţii în clasament după ce a învins “lanterna roşie” cu 5-2. Ştiinţa Beltiug rămâne singura echipă care nu a câştigat niciun punct după 9 meciuri. Talna Oraşu Nou nu a întâmpinat probleme cu Victoria Carei şi s-a impus categoric cu 5-0. Dar la pauză scorul era 0-0, apoi Talna a marcat prin Cozma (min. 51, 82), Ghiriti (min. 60) şi Homorozan (min. 88). Cele mai multe goluri s-au înscris la Doba între Voinţa din localitate şi Cetate Ardud. S-a terminat 4-4, la pauză scorul fiind 1-0 pentru gazde. Someşul Oar s-a chinuit la Unirea Tăşnad, dar într-un final a câştigat cu 1-0 graţie reuşitei lui Ionel Potra (min. 38).
Lupta rămâne strânsă în vârful clasamentului, după această etapă. Sunt echipe cu meciuri restante, iar două dintre ele se vor juca miercuri. Este vorba de Decebal – Doba (etapa a 8-a) şi Oar – Oraşu Nou (etapa a 6-a).
Urmează etapa a 10-a cu meciuri dezechilibrate dacă privim clasamentul general. Aşteptăm cu interes etapa a 11-a, de peste două săptămâni, în care avem două meciuri puternice între primele patru clasate. Este vorba de Oraşu Nou – Dorolţ şi Oar – Decebal.
Rezultate, clasament şi etapa viitoare:
• Dorolţ – Botiz 2-1
• Beltiug – Moftinu Mic 2-5
• Oraşu Nou – Carei 5-0
• Doba – Ardud 4-4
• Tăşnad – Oar 0-1
• Vetiş – Decebal amânat
Micula a stat.
Picture 3

Etapa a 10-a: Micula – Botiz, Dorolţ – Beltiug, Moftinu Mic – Oraşu Nou, Carei – Doba, Ardud – Vetiş, Decebal – Tăşnad, Oar stă.
SURSA:informatia-zilei.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu