Pages

miercuri, 7 octombrie 2015

Cinci meciuri omologate la masa verde de Comisia de Disciplină AJF Satu Mare

Dintre care trei din Liga a IV-a Elite
Comisia de Disciplină a AJF Satu Mare a avut mult de muncă la ședința din 6 octombrie, după meciurile de la sfârșitul săptămânii trecute și nu numai. Avem parte de mulți jucători suspendați dar și cinci meciuri omologate la masa verde, printre care trei din Liga a IV-a Elite.

Turul Micula a câștigat pe teren cu 5-4 cu Moftinu Mic, însă oaspeții câștigă la masa verde deoarece echipa gazdă a folosit un jucător aflat în stare de suspendare. Portarul de la Moftinu Mic, Liviu Ivasuc, va sta o etapă pentru cartonașul roșu primit pe teren.
Pentru că a folosit un jucător sub o altă identitate, Știința Beltiug pierde cu 3-0 meciul cu Cetate Ardud. Rămânem la Elite și ne întoarcem la prima etapă. Voința Doba câștigă la masa verde meciul jucat la Botiz pentru că gazdele au mizat pe un jucător care era legitimat la o altă echipă.
Alte meciuri decise la masa verde:
• Hodod – Căuaș: suspendarea jucătorului Andrei Farcaș (Căuaș) pentru o etapă și amendă 45 lei. Omologarea rezultatului 3-0 în favoarea echipei Hodod (echipa din Căuaș a părăsit terenul de joc în mod nejustificat) și amendă 100 lei pentru echipa din Căuaș. Brigada de arbitri de la acest meci este trimisă la Comisia de arbitri din cadrul AJF Satu Mare;
• Ciumeşti – Cămin: omologarea rezultatului 3-0 în favoarea echipei Cămin (arbitrul jocului a fost bruscat de un jucător de la Ciumeşti) și amendă 200 lei pentru echipa Ciumeşti.
După meciul Botiz – Carei, jucătorul Miklos Aranyos (Botiz) a fost suspendat două etape, la fel și Raul Borlan (Carei), iar Robert Taar va sta un singur meci. Se acordă un ultim avertisment echipei din Botiz pentru intrarea spectatorilor în incinta terenului de joc și amendă 400 lei.
Legat de Vetiș – Botiz, președintele echipei, Nicolae Chirilă este invitat la ședința din 13 octombrie pentru clarificarea contestației depus.
O fostă campioană a județului, Someșul Cărășeu, nu va fi programată la jocuri până nu va achita baremurile de arbitraj și observare de la meciul Cărășeu – Viile Satu Mare.
Alte decizii ale Comisiei de Disciplină AJF:
• Doba – Oar: suspendarea jucătorului Lorenzo Rostas (Doba) pentru 4 etape și amendă 65 lei;
• Odoreu – Apa: suspendarea jucătorului Vlăduț Duca (Apa) pentru 2 etape și amendă 75 lei;
• Domănești – Babța: suspendarea jucătorului Cosmin Băbțan (Babța) pentru o etapă și amendă 20 lei;
• Păulești – Lipău: suspendarea jucătorului Tamas Balog (Păulești) pentru 2 etape și amendă 75 lei. Suspendarea jucătorului Gabriel Coteț (Lipău) pentru 2 etape și amendă 75 lei;
• Medieșu Aurit – Dumbrava: suspendarea jucătorului Vlad Hodasz (Dumbrava) pentru o etapă și amendă 20 lei;
• Porumbești – Livada: suspendarea jucătorului Cosmin Pastor (Livada) pentru 2 etape și amendă 75 lei;
• Halmeu – Marna: suspendarea jucătorului Ștefan Fuzi (Marna) pentru 2 etape și amendă 75 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu