Pages

duminică, 4 octombrie 2015

AJF ul trece la ora de toamnă. În octombrie meciurile încep la ora 15!

În luna octombrie meciurile de juniori vor începe la ora 13,00 iar meciurile de seniori la ora 15,00.
Acesta e comunicatul trimis de AJF Satu Mare iar de sâmbătă iubitorii fotbalului sătmărean trebuie să-și refacă programul de week end în funcție de noua oră de start a meciurilor.
În Liga a 4 a de elită avem duminică derby-ul Orașu Nou- Decebal.
Cu siguranţă derby-ul etapei a şaptea din Liga a IV-a Elite este cel de la Oraşu Nou. Talna din localitate întâlneşte duminică de la ora 15.00 Luceafărul Decebal.
Un meci din care sezonul trecut au ieşit scântei, atunci arbitrul întâlnirii fiind bruscat.
Revenind la cele două combatante, Talna nu a jucat un meci oficial de o lună de zile, dar elevii lui Homorozan s-au antrenat în această perioadă şi au avut şi un joc amical.
De cealaltă parte, Decebalul lui Cosmin Iuhas nu traversează cea mai bună perioadă. Aici ne referim la faptul că infirmeria este plină. Atacanţii Nagy, Ţineghe, Lihet sunt indisponibili, la fel şi Silaghi, care a făcut entorsă după meciul cu Beltiug. O veste bună pentru Luceafărul o reprezintă faptul că Iuhas va putea da indicaţii din teren, primind înştiinţarea AJF-ului cum că suspendarea a fost ispăşită. “Mergem la victorie chiar şi aşa. Vrem să fim din nou surpriza campionatului“, a completat managerul Iuhas.
De cealaltă parte, Lucian Homorozan, antrenorul jucător de la Oraşu Nou are tot lotul la dispoziţie şi spune că băieţii sunt pregătiţi pentru acest duel.
“E greu să îi ţi în priză după atâta pauză. Dar ne-am antrenat bine şi sper într-un rezultat bun“, ne-a spus Homorozan.
Partida va fi arbitrată de Paul Unimătean din Zalău!
Programul etapei:
Crasna Moftinu Mic
FCM Victoria 2008 Carei
AS CS Cetate 2010 Ardud
Luceafărul Decebal
CS Someşul Oar
Unirea 08 Tăşnad

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu