Pages

joi, 3 septembrie 2015

Olimpia aşteaptă cu încredere şi optimism meciul cu FC Bihor

Aşa cum se ştie, în primul meci pe teren propriu, din actuala ediţie de campionat, Olimpia va întâlni pe FC Bihor, un adversar tradiţional al echipei sătmărene. Evident că toată lumea, iar aici ne referim la sătmăreni, îşi doreşte victoria în acest meci şi să confirme startul bun al Olimpiei în actualul sezon.
Pe parcursul săptămânii elevii lui Tibi Csik şi Ioan Dragomir, au efectuat antrenamente zilnice la care au participat toţi jucătorii. Doar că nu toţi au lucrat la intensitate maximă, unii având ceva probleme medicale. Dar iată ce jucători au reţinut antrenorii pentru acest meci: Şuta, Băican, Munteanu, Heil, Tătaru, Iuhas, Takacs, Villand, Selagea, Faur, Chivari, Bura, Boştină, Ştef, Ciul, Bâgiu, Cădar, Roatiş, Lukacs.
Incomplet refăcut după o entorsă suferită în jocul şcoală cu juniorii, Romario Rus a fost lăsat în afara lotului. Dar acesta va fi apt de joc săptămâna viitoare. Nu şi Florin Mureşan care mai are de tras până îşi va reveni complet după accidentările suferite în această vară. Pentru acest meci nu a fost reţinut nici tânărul Mark Csik, cel care a debutat la Reşiţa în prima echipă a Olimpiei. Tânărul Csik a fost lăsat să meargă la echipa de juniori A, echipa antrenată de Mircea Bolba urmând să joace sâmbătă, în deplasare, cu LPS Oradea.
Într-o convorbire avută cu antrenorul Tiberiu Csik, acesta ne-a declarat că a încercat să-şi ţină elevii în priză după victoria confortabilă obţinută în prima etapă, 5-0 în deplasare cu Metalul Reşiţa. “Am câştigat la Reşiţa, ne-am bucurat, dar gata. Acum trebuie să ne vedem de treabă, să ne pregătim ca lumea şi să câştigăm meciul cu FC Bihor” a spus Tibi Csik.
Cât priveşte echipa oaspete, aceasta are mari probleme financiare, jucătoii nefiind plătiţi de câteva luni. Dar de acest gen de probleme nu este lipsită nici Olimpia. Dar pe noi nu trebuie să ne preocupe neaparat problemele bihorenilor, probleme care nu vor aduce automat victoria Olimpiei. Dar jocul şi rezultatul obţinut de jucătorii sătmăreni în prima etapă ne fac optimişti.
Sursa:informatia-zilei.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu