Pages

vineri, 7 august 2015

Video spectaculos! Trofeul Sătmarului 2015. CSM 1 Satu Mare în semifinale. Bulgaria marea favorită!

CSM 1 Satu Mare şi Republica Moldova sunt primele echipe calificate însemifinalele Trofeului Sătmarului.
Republica Moldova a învins cu 2-0 pe CSM Timişoara/Reşiţa şi pe U Cluj Napoca , bănăţencele au trecut surprinzător de CSM 1 Satu Mare cu 2-1 iar fetele noastre au învins cu 2-0 pe U Cluj Napoca. Astfel, elevele lui Pricop aveau nevoie de un succes cu 2-0 în faţa moldovencelor pentru a ajunge în semifinal.
Iar Vaida Beata şi Adriana Matei au strâns rândurile şi după un meci extrem de spectaculos au reuşit să se impună cu 2-0 ( 21-15, 21-18) în faţa fetelor din Republica Moldova.
„ A fost greu mai ales că pentru noi jocul a fost decisiv. Singure ne-am complicat situaţia după înfrângerea cu Timişoara şi trebuia să câştigăm. Le mulţumim spectatorilor că ne-au susţinut în acest meci. Sperăm să jucăm finala cu Bulgaria” a spus căpitanul Adriana Matei. De altfel atât fetele noastre cât şi ceilalţi specialişti prezenţi la turneu văd în echipa din Bulgaria marea favorită la câştigarea trofeului.
„Sunt jucătoare cu mare experienţă care au deja puncte CEV.De altfel de la Satu Mare ele pleacă la un turneu din circuitul european . Asta nu înseamnă însă că nu vrem şi nu putem să le învingem” a spus şi Vaida Beata.
Căpitanul echipei din Republica Moldova, Tatiana Ceban s-a arătat învcântată de organizare şi de locaţie.”Le mulţumesc organizatorilor pentru invitaţie. Ne simţim bine la Satu Mare , oamenii sunt extrem de primitori iar turneul e unul reuşit. Îmi place foarte mult şi locul unde e amplasat terenul” a spus Tatiana Ceban care a recunoscut că ar fi vrut să învingă vineri dimineaţa pe CSM 1 Satu Mare pentru a evita Bulgaria în semifinale.
„ Poate că am intrat mai puţin concentrate în meci . Ştiam că suntem calificate în semifinale. Oricum felicit echipa din Satu Mare pentru modul în care s-a mobilizat. Au meritat să câştige” amai completat căpitanul echipei din Republica Moldova.
Campioana naţională a României la senioare de anul trecut, perechea Adriana Melniciuc-Oana Ordean a ratat la un singur set prezenţa în careul de aşi, începutul mai slab de turneu , mai precis înfrângerea cu Republica Moldova fiind decisivă în eliminarea bănăţencelor.
Vineri după amiază se joacă meciurile decisive pentru stabilirea primelor două clasate în seria a 2-a. CSM 2 Satu Mare are nevoie de un succes la cu 2-0 în faţa Bulgariei pentru a spera la intrarea în careul de aşi. Lioness Bucureşti pare favorită în faţa Serbiei şi cu un succes intră în semifinale.
Meciurile încep la ora 16.
Sâmbătă la ora 16 CSM 1 Satu Mare va juca semifinala 1 iar de la ora 17 e programată a doua semifinală. Finala mare va începe la ora 19.
video Ciprian Mareş
Sursa:satumaresport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu