Pages

marți, 18 august 2015

Tibi Csik ajută Steaua înaintea dublei cu Rosenborg. Ce spune fostul stelist despre dubla cu norvegienii!

Invitat luni seara în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV, antrenorul Olimpiei, Tibi Csik a vorbit nu doar despre situația de la echipa fanion a județului ci și despre problemele campioanei, Steaua înaintea dublei cu Rosenborg din play-off-ul Europa League.
Tibi Csik a rămas în relații bune cu oficialii clubului pentru care a jucat trei ani în Liga Campionilor și a câștigat cinci titluri de campion și s-a oferit să dea o mână de ajutor Stelei . Csik a discutat cu oficialii celor de la Debrecen pentru înregistrarea video a meciurilor pe care formația maghiară le-a jucat cu Rosenborg în Europa League.
” Normal că am rămas cu sufletul alături de Steaua și voi încerca mereu să ajut dacă mi se va cere acest lucru. Am vorbit cu domnul Dumitru Dumitriu și cei de la Steaua au primit înregistrările cu norvegienii de la Debrecen. Sper să le folosească informațiile și să treacă de Rosenborg” spune fostul fundaș de la Steaua. Acesta a fost extrem de sincer când a evaluat șansele roș-albaștrilor la calificare.
”E groasă cum spunem noi. Vor avea o dublă extrem de grea. Am urmărit ambele meciuri cu Debrecen. Au câștigat 3-2 în Ungaria și 3-1 în Norvegia. Au trei atacanți foarte periculoși care au marcat împreună 34 de goluri sezonul acesta, jucătorii de bandă sunt rapizi și periculoși. ” a amintit Tibi Csik care a găsit totuși și lacunele din tabăra lui Rosenborg. Joacă foarte deschis și lasă spații în apărare de care Steaua ar putea profita e de părere tehnicianul Olimpiei.
Csik n-a vrut să comenteze însă situația lui Rădoi care antrenează fără licență iar la final s-a arătat optimist în privința vitorului echipei pentru care a evoluat între 1993 și 1999.
” E o chestiune de blocaj psihic. Parcă jucătorii nu mai au încredere în valoarea lor și în potențialul pe care l au. Cred că o victorie cu Rosenborg ar debloca situația în vestiar. Le țin pumnii” a încheiat discuția despre Steaua, Tibi Csik.
 Tibi Csik s-a transferat în 1992 la Poli Timișoara de unde a ajuns la Steaua până în 1996. Un an a evoluat la Jiul Petroșani după care s-a întors în Ghencea până în 1999.A câștigat cinci titluri cu Steaua, două Supercupe și două Cupe ale României. Și a jucat trei ani cu Steaua în grupele Ligii Campionilor!
Partida Steaua –Rosenborg se va juca joi seara de la ora 21 și va fi transmisă în direct la PROTV.
Sursa:satumaresport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu