Pages

joi, 6 august 2015

Micaş debutează cu o victorie! Dorolţ – Oar 2-4 !

Recolta Dorolţ şi Someşul Oar s-au întâlnit miercuri într-o partidă amicală încheiată cu victoria elevilor lui Adrian Micaş, scor 4-2. Micaş la doar 27 de ani are un debut cu dreptul în meseria de…antrenor ! Fostul jucător de la Olimpia a ajuns în dublă calitate la Oar, de antrenor+jucător şi vrea din primul an să şi obţină titlul în judeţ.
S-au jucat nu două ci trei reprize a câte 30 de minute însă. Deşi căldura a pus ceva probleme celor două combatante, am asistat la un joc frumos, disputat, de calitate. Atât echipa din Dorolţ cât şi cea din Oar s-au întărit faţă de sezonul trecut şi se anunţă două formaţii cu aspiraţii în Liga a IV-a Elite.
Recolta are doi jucători noi în ofensivă, Merce şi Ciprian Prodan, dar şi Giurgiuman sau fraţii Socaciu completează lista noilor veniţi, iar Someşul se laudă cu Lihet, Ionescu, Maxim, Micaş, Godje sau Potra, iar lista poate continua. Revenind la joc, Lihet a deschis scorul pentru Oar din penalty după un henţ în careu al veteranului Rebegea, dar Merce a egalat. Însă, înainte de pauză Maxim a readus Someşul în avantaj. La revenirea de la cabine Nandor Meşter restabileşte egalitatea, 2-2 în minutul 55, dar oaspeţii mai marchează de două ori până la final prin Silaghi şi noua achiziţie Godje
Sursa foto:olimpiasm.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu