Pages

vineri, 21 august 2015

Egal în ultimul amical: CSM Sighet- Olimpia Satu Mare 1-1

Olimpia Satu Mare a jucat în această seară ultimul amical înaintea startului în noul sezon . Elevii lui Tibi Csik au remizat la Sighetu Marmației, 1-1 cu formația locală de liga a 3-a, CSM.
Gazdele au deschis scorul în minutul 4 prin Brumă iar galben albaștrii au egalat rapid, prin Faur în minutul 10. După ao fază creată de Bura.
”A fost un test extrem de util în fața unui adversar incomod cu mulți jucători ce au jucat ani buni în liga a 2-a. Mai avem o săptămână până la primul meci oficial și sperăm să facem corecțiile necesare în jocul nostru pentru a obține toate punctele la Reșița” a spus antrenorul Olimpiei, Tibi Csik. Acesta a recunoscut că nu se aștepta la o replică atât de solidă din partea maramureșenilor .
”S-au întărit cu câțiva jucători de la Bistrița și pot spune că ne-au pus probleme și chiar puteau câștiga. ” a completat Csik.
Olimpia a început cu Băican- Munteanu, Tătaru, Heil, Iuhas- Takacs, Villand, Chivari, Selagea- Bura, Faur. Au mai intrat Șuta, Bîgiu, Rus, Lukacs, Boștină, Ciul ,Cadar, Roatiș.
Olimpia va juca sâmbăta viitoare, pe 29 august în prima etapă din liga a 2-a în deplasare la Metalul Reșița.
Sursa:satumaresport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu