Pages

marți, 18 august 2015

Ambiţii mari la Sportul Botiz! Echipa vrea în primele şase din „elită”

Sportul Botiz se anunţă a fi una dintre echipele de top din Liga a 4 a de   elită. Echipa lui Nelu Donca s-a întărit cu Dunca Sergiu (Someșul Oar), Mic Bogdan (LPS Satu Mare), Rusu Bertoni (Dari Lipău) și Deac Florin (Turu Micula) iar antrenorul Nelu Donca e optimist şi speră într-o clasare în primele şase. Iar rezultatele din amicale îl fac să spere la un sezon bun…Sportul a pierdut doar cu Micula , 2-4 şi a învins Viile Satu Mare cu 3-2, pe Victoria Apa cu 7-3 şi Luceafărul Decebal cu 1-0.
„ Joi vom juca cu juniorii A de la Olimpia iar sâmbătă la Viile Satu Mare. Avem un lot numeros şi ne mândrim şi cu un grup de nouă localnici la echipă. Sper că vom face treabă bună „ spune antrenorul Nelu Donca care ţine să mulţumească oficialităţilor din Botiz pentru investiţiile în sport.
„Primăria din Botiz a finalizat o nouă investiție la baza sportivă unde jucătorii echipei beneficiază din această vară de o sală multifuncțională de forță care este amenajată la etajul vestiarelor și unde în viitorul apropiat va veni un instructor specializat care îi va îndruma pe jucătorii echipei și pe locuitorii Botizului dornici să facă mișcare „ ne a spus în încheiere Nelu Donca.
Sursa:satumaresport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu