Pages

sâmbătă, 18 iulie 2015

Gavrilescu pe urmele lui Raul Crișan.Vrea să joace în Germania!


Dan Gavrilescu și-a reziliat în primăvară contractul cu Șoimii Pâncota și pare decis să nu mai continue în fotbalul românesc. Mijlocașul de 28 de ani ce a mai jucat la Someșul, Gloria Bistrița și Șoimii Pâncota a decis în această vară că e momentul să-și schimbe modul de viață și a plecat în Germania. Unde ajutat de fostul coleg Raul Crișan a dat probe la echipe de liga a 4-a și în paralel, Gavrilescu pare decis să-și caute și un loc de muncă. Așa cum ne-a obișnuit, fostul mijlocaș al Olimpiei și a expus părerile după primele zile în Germania pe pagina personală de facebook.
”Nu credeam in viata mea ca e asa dezvoltat fotbalul german,atat de rece si de greu sa intri in sistem … dar mai ales ca e atat de slab si de inferior din toate punctele de vedere fotbalul si sistemul din Romania!
Cu regret si durere in suflet o spun ca am trait in amagire totala pana acum, dar se spune ca pana nu vezi cu ochii tai,nu crezi emoticon grin
Iar pentru cei pe care ii aud ca : „Ehh, daca nu iese nimic in Romania,merg in exterior…” le spun sa se gandeasca de 10 ori… Sau mai bine zis le platesc eu drumul dus-intors ( ca doar dus nu le ajunge … ) si ii invit in Germania sa dea probe ( daca e acceptat la probe !! ) la orice echipa de la liga 4-a ( Regionalliga ) in jos…Mai sus nici nu se pune problema !! emoticon smile Va spun eu : Nicht !!
Deci fratilor,haideti sa fim realisti,sa constientizam din ce mediu provenim,ce fotbal am invatat si mai ales la ce nivel suntem ! E foarte important…
Eu , am simtit pe pielea mea, am tras invataminte,am constientizat ( sau poate nu…timpul va decide ) si am realizat ca mi s-a oferit o sansa de a juca fotbal la un nivel semi-profesionist si de a munci cinstit intr-o tara unde greu intri,dar si mai greu ramai ! Traiti in lumea reala,deschideti-va ochii,capul sus …
Sa ne vedem cu bine,sanatosi,fiecare cand tragem linie” a scris Dan Gavrilescu încercând parcă un mic sfat pentru colegii care și-ar dori și ei un contract …afară.
Gavrilescu e ajutat în Germania de fundașul Raul Crișan, cel care a ales să plece din fotbalul românesc după o experiență nereușită la Dinamo și s-a impus acum în Germania la Ansbach, o formați de liga a 4-a.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu