Pages

marți, 28 iulie 2015

E oficial! Echipele ce se retrag din campionat ajung direct în ”județ”!

olimpia-cs-mioveni
Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat, luni, 27 iulie, propunerea LPF de modificare a ROAF, astfel că un oficial nu poate activa într-un sezon la mai mult de două cluburi din acelaşi nivel competiţional.
Noul paragraf din ROAF arată astfel:
„În timpul unui an competiţional, un oficial aflat într-o funcţie care-i permite exercitarea unei influenţe asupra hotărârilor clubului (spre exemplu: preşedinte, manager, director executiv, etc) nu-şi poate desfăşura activitatea la mai mult de două cluburi din acelaşi nivel competiţional”.
Actualul preşedinte al clubului Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, a activat în sezonul precedent la patru grupări din Liga I, FC Viitorul, Concordia Chiajna, Astra Giurgiu şi ASA Târgu Mureş.
Neprezentarea la două jocuri, retragerea sau excluderea duc la sancţiunea cu retrogradarea în ultima ligă din judeţ
De asemenea, Comitetul Executiv al FRF a modificat Regulamentul Disciplinar, astfel că o echipă care nu se prezintă la două meciuri într-un sezon, se retrage sau este exclusă după începerea campionatului va fi retrogradată în ultima categorie din cadrul asociaţiei judeţene de care aparţine: „Neprezentarea la două jocuri din cadrul aceleiaşi ediţii a campionatului de seniori, retragerea sau excluderea unei echipe după începerea campionatului, va fi sancţionată cu retrogradarea în ultima categorie competiţională organizată de asociaţia judeţeană de fotbal pe teritoriul căreia are sediul clubul în cauză. În situaţia campionatelor desfăşurate în sistem play-off, play-out, sancţiunea va fi aplicată pentru situaţiile intervenite atât în sezonul regulat cât şi în play-off, respectiv play-out”.
sursa liga2.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu