Pages

marți, 28 iulie 2015

Două serii de 14 echipe în Liga a 2-a! Până pe 29 iulie echipele se mai pot retrage din campionat!

oli
Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a aprobat componența Ligii a II-a, competiție care se va desfășura cu cîte 14 echipe în fiecare serie și care va începe la 29 august, informează site-ul oficial al FRF.
Olimpia va juca în seria a 2 a și va trece practic doar de trei ori Carpații. În deplasările de la Târgoviște, Mioveni și Râmnicu Vâlcea. În rest doar echipe din Ardeal și Banat. Se anunță un campionat dificil în condițiile în care Olimpia are ceva probleme de ordin financiar și de lot. Rămâne de vzut ce se va întâmpla până mâine 29 iulie, dacă vor mai apărea retrageri din campionat și dacă dorința președintelui FRF, Răzvan Burleanu de a avea o ligă a 2-a cu o singură serie până la urmă va prinde contur!
Altfel, Olimpia joacă miercuri două amicale în Ungaria, de la ora 19 cu Mateszalka și Fehergyarmat.
Componența celor două serii din Liga a II-a este următoarea:
SERIA I
Rapid București
Oțelul
Ceahlăul
Balotești
ACS Berceni
Farul
Gloria Buzău
ACS Bacău
Rapid CFR Suceava
FCM Dorohoi
Clinceni
Dacia Unirea Brăila
Bucovina Pojorîta
Dunărea Călărași
SERIA II
Gaz Metan
FC Brașov
U Cluj
CS Mioveni
Metalul Reșița
Unirea Tărlungeni
Olimpia Satu Mare
CSM Rm. Vîlcea
FC Caransebeș
Șoimii Pîncota
FC Bihor
UTA Bătrîna Doamnă
FCM Baia Mare
Chindia Tîrgoviște
Pînă la data de 29 iulie inclusiv, echipele care constată că nu pot participa în Liga a II-a au posibilitatea de a comunica acest lucru în scris către Departamentul de Competiții al FRF și vor fi înscrise în Liga a III-a.
Echipele clasate pe locurile 13 și 14 vor retrograda direct, apoi fiind organizat play-off și play-out, urmînd ca din sezonul 2016-2017 Liga a II-a să fie organizată într-o serie cu 22 de echipe, iar din 2017-2018 Liga a II-a să fie organizată într-o serie cu 20 de echipe.
Comitetul Executiv al FRF a aprobat cererea clubului FCM Dorohoi de înscriere în Liga a II-a, deși oficialii grupării au depus documentele după expirarea termenului.
De asemenea, a fost aprobată schimbarea denumirii echipelor CF Brăila și Academica Arges, care din acest sezon se vor numi ACS Dacia Unirea Brăila, respectiv FC Clinceni.
Comitetul Executiv al FRF a aprobat și componența nominală a seriilor din Liga a III-a. Cluburile din Liga a II-a care se retrag pînă la data de 29 iulie, vor fi incluse în seriile Ligii a III-a în conformitate cu criteriul geografic.
Sursa:satumaresport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu