Pages

marți, 28 iulie 2015

Demisă în primăvară, Adriana Pricop ar putea reveni pe banca CSM-ului din Satu Mare!

adriana pricop
Bugetul Clubului Sportiv Municipal nu va permite echipei de baschet să aducă jucătoare de top sau să spere la o clasare pe podium. Conform unor declaraţii, se va merge pe mâna româncelor şi a sătmărencelor. Care? Nu se ştie. Pentru că fetele care au încheiat sezonul trecut la Satu Mare ar fi dorit să continue la CSM. Însă nu li s-a făcut nici o ofertă, nu li s-a propus nimic. Astfel că fiecare şi-a găsit echipă sau s-a întors la clubul de unde a fost împrumutată.
Preşedintele Valeriu Neagu a declarat în presă că până la finalul săptămânii vom afla şi numele noului antrenor de la echipă. Care de fapt ar putea fi…fostul antrenor! Demisă în primăvară după o clasare rușinoasă în Liga Națională, Adriana Pricop ar putea fi reinstalată pe banca tehnică a CSM-ului. Alături de …fosta secundă, Lavinia Năstruț!
“Nu pot să neg că am avut o discuţie. Dar atât. Nu declar nimic, nu am luat nici o decizie. Trebuie să mă gândesc asupra viitorului meu. Nu ştiu dacă voi mai juca. Repet, trebuie să iau o hotărâre în ceea ce priveşte viitorul meu profesional“ a declarat pentru gazetanord-vest.ro, Adriana Pricop.
Dintre sătmărence, Eniko Laza pare singura care ar putea continua la CSM, asta după ce Flavia Ferenczi s-a întors la U Cluj-Napoca, sătulă să tot aştepte un semn de la conducerea sătmăreană, Andreea Olah şi-a prelungit înţelegerea cu CSM Târgovişte, iar Claudia Pop e prea scumpă pentru bugetul de austeritate de la club. Luminița Manta s-a întors la Arad , la fel și Diana Moraru, Bianca Voica e la un pas de a semna cu Alba Iulia în vreme ce junioara Diana Moldoveanu e ca și plecată la Paris!
Legat de situația jucătoarei Eniko Tarța, aceasta a transmis printr-un mesaj pe facebook că nu a semnat niciun contract cu CSM Satu Mare sau cu vreo altă echipă…Mai ar fi disponibilă din lotul de anul trecut Renata Szmuku și…antrenoarea Adriana Pricop care și-ar putea continua și cariera de jucătoare!!!
Referitor la echipa a doua, care ar trebui să evolueze în Liga a II-a, se pare că FRB va renunţa la acest aspect, mai ales că noul sezon al Ligii Naţionale feminine ar putea avea doar 8-9 echipe la start. Tocmai de aceea, tragerea la sorţi a programului atât din campionat cât şi din Cupă a fost amânat pentru o dată ulterioară.
Sursa:satumaresport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu