Pages

duminică, 21 iunie 2015

Victorie la limită în primul meci de la baraj

FC Olimpia II – Luceafărul Bălan 2-1 (2-0)
Satelitul Olimpiei a jucat sâmbătă manşa tur din cadrul barajului de promovare pentru Liga a III-a. Pe stadionul Olimpia din Satu Mare, a ajuns campioana judeţului Sălaj, Luceafărul Bălan, echipă pe care sătmărenii au învins-o la limită, cu scorul de 2-1 (2-0). Echipa care va urca mai sus cu o treaptă se va decide în retur, în 27 iunie.

Începutul de meci a fost unul exploziv pentru puştii antrenaţi de Mircea Bolba. Părea că FC Olimpia II nu va întâmpina probleme pe parcursul celor 90 de minute. Însă nu a fost chiar aşa. Încă din minutul 2, echipa noastră şi-a creat un avantaj de un gol. La o lovitură liberă de pe partea stângă, Mircea Donca l-a servit excelent pe Bogdan Faur, cel care a înscris cu o lovitură de cap din 6 metri. Sătmărenii au dominat, au făcut posesie, o primă ocazie a oaspeţilor venind în minutul 13. Dar, şutul lui Bode a fost reţinut fără probleme Anca-Trip. Faur, jucătorul primei reprize, putea să mai înscrie o dată cinci minute mai târziu. După ce a recuperat o minge la mijlocul terenului, a ajuns cu ea în careu, dar şutul său a fost respins în corner de Petcu. Chiar şi aşa, Faur face dublă după o centrare de pe partea dreaptă a lui Cădar. Golul de 2-0 a venit tot în urma unei lovituri de cap (min. 20). Mai apoi, portarul Luceafărului s-a remarcat printr-un plonjon de zile mari, la balonul trimis cu capul spre vinclu de către Florin Mureşan. Prima repriză se încheie cu accidentarea căpitanului Olimpiei. Paul Cristian şi-a dorit să ţină o minge în teren, dar a alunecat până pe pista de atletism. Bolba a fost nevoit să facă prima schimbare (min. 43), Paul Cristian lăsându-i locul lui Raul Ştef.
Spre surprinderea tuturor, Luceafărul Bălan a ieşit mult mai motivată de la vestiar. Echipa antrenată de Marius Paşca şi-a creat mai multe ocazii la începutul reprizei secunde. Echipa Olimpiei părea de nerecunoscut. Probabil şi-a pus amprenta oboseala, având în vedere că “galben-albaştrii” au avut în luna iunie un program aglomerat, cu multe meciuri. Oaspeţii au marcat un gol care se poate dovedi a fi extrem de important pentru retur. În minutul 62, sătmăreanul Raul Ştef atinge mingea cu mâna în careu, iar centralul Marius Chiorean dictează penalty. Lovitura de pedeapsă este transformată fără probleme de Bode. Cea mai mare ocazie a Olimpiei din repriza secundă i-a aparţinut lui Mircea Donca. La o centrare bună de pe partea dreaptă, Donca vine lansat, iar din 4 metri trimite cu capul peste poartă (min. 71). Meciul tur s-a terminat cu victoria Olimpiei, însă promovarea se va decide în 27 iunie, la Gâlgău.
– FC Olimpia II: Anca Trip- Cristian Paul (Raul Ştef ’43), Florin Mureşan, Valter Heil, Iacob Ciul, Bogdan Faur, Flaviu Ionescu, Darius Lukacs (Richard Gulya ’57), Gabriel Cădar (David Tamas ’68), Mircea Donca (Mark Csik ’73), Patrick Pop.
– Luceafărul Bălan: Marcel Petcu – Vlad Lazăr, Marius Rus, Karoly Toth, Vlad Negrean, Gabriel Buda (Mihai Molnar ’83), Flaviu Bărnuţiu, Maior Istvan, Andrei Teglaş (Flaviu Porumb ’70), Mihai Bode, Marius Haiduc (Rareş Pintea ‘ 90).
Sursa:informatia-zilei.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu