Pages

marți, 9 iunie 2015

Platanul Marna umblă după sponsori pentru a putea evolua în Liga a IV-a

După ce a câştigat Seria A a Ligii a V-a
Prima serie decisă din actualul sezon al fotbalului judeţean este Seria A din Liga a V-a. Ultima etapă s-a jucat săptămâna trecută, iar echipa sponsorizată de cotidianul Informaţia Zilei a devenit campioană.

În urma rezultatelor înregistrate, Platanul Marna a încheiat pe primul loc, astfel că şi-a câştigat dreptul de a evolua în Liga a IV-a din sezonul următor. Doar că vacanţa nu a venit încă pentru cei care se ocupă de destinele echipei. Antrenorul Viorel Secan ne transmite că se fac pregătiri pentru sezonul următor, se caută sponsori. Având în vedere că au promovat în Liga a IV-a, Platanul Marna va avea nevoie şi de o echipă de juniori. Din câte ni s-a spus, campioana din Seria A se ocupă de acest aspect încă de pe acum, se va face o echipă de juniori care va evolua în Ianculeşti. Dar mai trebuie să treacă o vară până la startul noului sezon. Până atunci, Platanul aduce mulţumiri cotidianului Informaţia Zilei, Primăriei Sanislău, lui Tică de la Ianculeşti, Vădan Ovibest şi Crişan Condor.
Dincolo de toate acestea, zilele trecute s-a jucat o nouă etapă din Seria B. Nimic nu e decis acolo, mai sunt două etape până la final din playoff şi trei din playout.
Rezultate în Seria B, clasament final în Seria A şi clasamentul în Seria B:
– Certeze – Dorolţ II 3-2
– Viile Satu Mare – Lipău 1-1
– Dumbrava – Bercu 2-1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu