Pages

duminică, 21 iunie 2015

Olimpia nu a avut reprezentant la Adunarea LPF 2


Zilele trecute, în staţiunea Sărata Monteoru din judeţul Buzău, a avut loc Adunarea Generală Extraordinară a Ligii Profesioniste de Fotbal a Ligii 2. De faţă au fost 20 de reprezentanţi, din 28, ai echipelor cu drept de participare în campionatul Ligii a II-a la fotbal.
FC Olimpia Satu Mare nu a avut reprezentant la această şedinţă, conducerea clubului preferând să rămână acasă să urmărească barajul de promovare în Liga a III-a. “Nu am considerat necesar să fim prezenţi la această întâlnire, una formală, în cadrul căreia s-au discutat chestiuni de principiu fără a se lua decizii” a declarat Dan Băbuţ preşedintele Olimpiei.
În mare parte afirmaţiile preşedintelui Olimpiei sunt reale aşa cum rezultă din informaţiile noastre. Astfel, în cadrul întâlnirii s-a discutat despre posibilul format al viitorului campionat, drepturile TV, lotul de jucători, despre sistemul de promovare şi retrogradare etc. S-a discutat şi despre startul campionatului, viitorul sezon al Ligii a II-a urmând să înceapă, probabil, în 22 august. Dar hotărârile se vor lua la o următoare întâlnire care va avea loc după 20 iulie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu