Pages

duminică, 21 iunie 2015

Marius Pașca crede în șansa Luceafărului…

Luceafărul Bălan a fost învinsă în partida tur cu Olimpia II Satu Mare, scor 2 – 1, însă păstrează șanse reale de promovare, mai ales după ce campioana Sălajului a marcat un gol în deplasare.
Jocul de sâmbătă, de la Satu Mare a avut două reprize diferite, iar echipa lui Marius Pașca a jucat modest în prima parte, însă și-a revenit în actul secund, când a redus din diferență și a mai avut o ocazie irosit.
”Prin așezarea jucătorilor în teren am încercat să limităm atuul fizic al celor de la Olimpia II Satu Mare. Era puțin probabil că promovarea se va decide încă de la Satu Mare, fiindcă și noi avem jucători cu experiență, iar acest lucru s-a văzut. Din păcate am avut un început de meci timorat, dar mă bucur că am avut capacitatea de a pune presiune pe adversar și am reușit să marcăm un gol care poate fi important în economia promovării. În prima repriză am fost supărat pe joc, dar și pe jucătorii cu experiență. Mă bucur că la pauză au recepționat mesajul meu și am reușit în partea a doua să ne revenim și să marcăm”, a declarat Marius Pașca, care crede în șansele echipei pentru returul de sâmbăta viitoare.
”În retur mizez pe dorința jucătorilor, dar și pe terenul mic de la Gâlgău Almașului. Din punct de vedere fizic, jocul din retur se va echilibra”, a mai spus Pașca.
Returul barajului se va juca sâmbătă la Gâlgău de la ora 17,30.
Sursa:satumaresport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu