Pages

sâmbătă, 27 iunie 2015

FC Olimpia II va arăta diferit în meciul retur cu Luceafărul Bălan

Promovarea se joacă sâmbătă, de la ora 17.30, la Gâlgăul Almaşului
Ziua de sâmbătă va stabili toate echipele promovate în Liga a III-a. În ceea ce ne priveşte pe noi, FC Olimpia II Satu Mare va juca manşa retur cu Luceafărul Bălan, campioana judeţului Sălaj. Sătmărenii s-au impus în meciul tur din Satu Mare cu scorul de 2-1, însă echipa antrenată de Mircea Bolba şi Cristi Popa va suferi modificări pentru meciul de la Gâlgău. O parte dintre jucători de bază nu sunt apţi de joc.

“Ne aşteaptă un meci care este important pentru toată lumea, pentru copii, pentru club. Sperăm să-l ducem cu bine până la capăt. Vom avea o echipă de copii. Toată lumea spune că terenul de acolo este mai mic faţă de cel din Satu Mare, normal ar trebui să ne avantajeze pe noi pentru că echipa gazdă trebuie să înscrie ca să meargă mai departe. Fiind terenul mai mic şi mai îngust, ne putem aglomera mai bine. Nu mergem acolo să ne apărăm. Mergem să jucăm şi să câştigăm meciul”, ne-a declarat Bolba. În ceea ce priveşte lotul de jucători, am aflat că Florin Mureşan şi Romario Rus sunt uşor accidentaţi, Anca Trip a plecat în vacanţă, iar Mircea Donca are varicelă. Totodată, Paul Cristian s-a accidentat în meciul tur şi nu este apt pentru meciul de sâmbătă. În schimb, au fost aduşi de la echipa de juniori A, Denis Chivari şi Răzvan Pop.
De partea cealaltă, antrenorul de la Bălan a declarat pentru sportulsalajean.ro: “Între Luceafărul Bălan şi Olimpia II Satu Mare este o diferenţă în ceea ce priveşte pregătirea fizică, însă la Gâlgău Almaşului terenul este mai mic, iar din punct de vedere fizic jocul se va echilibra. Avem jucători care pot să facă diferenţa şi suntem încrezători chiar dacă am pierdut la Satu Mare. Suntem obligaţi să marcăm pentru a mai spera la promovare. Va fi un meci disputat şi tot Olimpia II Satu Mare este favorită, dar pe lângă atuurile lor au şi puncte slabe. Aşteptăm cât mai mulţi suporteri să vină şi să ne încurajeze şi la final să avem satisfacţia promovării sau cel puţin să ştim că am făcut tot ce depinde de noi”.
Meciul este programată să înceapă de la ora 17.30 la Gâlgăul Almaşului.
Sursa:informatia-zilei.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu