Pages

luni, 22 iunie 2015

Energia Negreşti şi Viile Satu Mare au sărbătorit promovarea În Liga a IV-a “Elite”, respectiv în Liga a IV-a

În Liga a IV-a “Elite”, respectiv în Liga a IV-a
Sfârşitul de săptămână a programat două meciuri care au “cimentat” promovarea într-un eşalon superior pentru două echipe. Deşi etapele s-au terminat, în Seria A a Ligii a IV-a s-a jucat restanţa dintre Energia Negreşti şi AS Livada.

Echipa gazdă şi-a adjudecat o victorie categorică, venită după pauză. S-a jucat pentru etapa a 9-a, iar Energia a câştigat cu 5-1 (1-1), golurile echipei promovate în “Elite” fiind marcate de Solomes (min. 45), I. Big (min. 67), Huszti (min. 76), A. Big (min. 82) şi S. Pop (min. 84). Interesant e că Livada a deschis scorul prin Apan (min. 38). În urma succesului, Energia s-a instalat pe primul loc la final de sezon cu 46 de puncte, urmată de Livada – 45p şi Medieşu Aurit – 42p.
Dacă din Seria A a Ligii a V-a, echipa promovată s-a ştiut de câteva săptămâni, fiind Platanul Marna, cealaltă formaţie care va juca în Liga a IV-a din sezonul următor va fi Viile Satu Mare. În week-end s-a disputat ultima etapă din Seria B, iar la Viile Satu Mare (foto), echipa din localitate a întâlnit Recolta Dorolţ II. Un meci în care s-au înscris 13 goluri, iar gazdele au avut unul mai mult. S-a terminat 7-6. Echipa antrenată de Nicu Şuta a terminat seria pe primul loc cu 50 de puncte, urmată fiind de Dari Lipău cu 44 de puncte.
Cu aceste două meciuri, practic s-a pus punct finalului de sezon 2014-2015 din fotbalul judeţean. Se cunosc promovatele şi retrogradatele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu