Pages

vineri, 5 iunie 2015

Campioana judeţului se poate decide în penultima etapă

Pentru asta, Decebal are nevoie de o victorie în derby-ul cu Oraşu Nou

Suntem aproape de finalul sezonului în Liga a IV-a “Elite”, mai sunt de disputat doar două etape. La sfârşitul acestei săptămâni se poate decide şi campioana judeţului din prima ediţie a noului format de campionat. Pentru asta, Luceafărul Decebal trebuie să câştige meciul cu Talna Oraşu Nou.
Lupta dintre cele două echipe se va da duminică de la ora 18.00, iar cu o victorie, Decebal ar acumula 56 de puncte în clasament. Matematic nu va mai putea fi ajunsă nici de Olimpia II care mai are un meci restanţă. Referitor la Olimpia II, miercuri a jucat cu Cetate Ardud într-un meci restant, pe care l-a câştigat cu 7-0.
Legat de cazul Decebal – Olimpia II din tur, gura târgului spune că Federaţia Română de Fotbal a dat un răspuns şi că Luceafărul nu are cum să piardă la masa verde acel meci. Mai multe vom afla după şedinţa Comisiei de disciplină AJF de săptămâna viitoare.

Vă lăsăm în continuare cu Top 5 din “Elite” şi cu meciurile din weekend.

Luceafărul Decebal, prima finalistă a Cupei României
Prima finalistă din cadrul Cupei României – faza judeţeană este Luceafărul Decebal. Echipa antrenată de Cosmin Iuhas a jucat joi în Carei împotriva echipei AS Ghenci. Meciul a fost câştigat de echipa din “Elite” cu scorul de 10-0 (5-0). Este prima finală din istoria clubului din Decebal, care anul acesta împlineşte 10 ani. Şi iată, Luceafărul are parte de un sezon în care s-a descurcat aproape impecabil.
În ultimul act va întâlni câştigătoarea dintre Recolta Dorolţ şi Olimpia II Satu Mare, semifinală care se va disputa săptămâna viitoare.

Sursa:informatia-zilei.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu