Pages

vineri, 1 mai 2015

Victorie fără strălucire! Cetate Ardud-Olimpia II Satu Mare 1-4. „Satelitul” urcă pe 3!

„Au învins , dar n-au convins ” e până la urmă şablonul care se potriveşte perfect cu meciul de azi de la Mădăras. Olimpia II Satu Mare a câştigat restanţa de la Mădăras cu Cetate Ardud , 4-1 doar că scorul e unul mincinos. La drept vorbind înfrângerea e prea severă pentru ambiţioasa trupă din Mădăras , echipă care a jucat o mare parte din meci de la egal la egal cu ” satelitul” Olimpiei.
„Am luat primele trei goluri din nimic. Nu poţi zice că au fost nici ocazii ci doare erori mari ale jucătorilor noştri. Până la urmă e normal să câştige Olimpia cu jucători care din fotbal şi pentru fotbal trăiesc iar noi venim după orele de muncă la teren. Îmi felicit totuşi jucătorii pentru dăruire. Cred că nu merităm să fim pe ultimul loc” a spus la final antrenorul celor din Mădăras, Tudor Barbul.
De partea cealaltă tehnicianul Olimpiei, Mircea Bolba a recunoscut că levii săi n-au prins o zi bună. „Am luat poate meciul prea uşor şi ne-au surprins cu agresivitatea lor. Noroc că am dat gol rapid că altfel cine ştie ce mai ieşea. Felicit echipa lui Tudor Barbul pentru atitudine şi pentru modul cum s-au prezentat azi. ”
Şi baza sportivă s-a prezentat onorabil, şeful centrului de copii de la Olimpia, Dacian Nastai recunoscând că şi-ar dori un astfel de teren îngrijit şi pentru copii la Satu Mare.
N-au lipsit şi momentele comice mara înregistrată, Rică Pteancu. Acesta a greşit la golul de 2-0 şi a oferit o explicaţie hazlie ” Dacă tot au început atât de bine faza asta copii de la Olimpia, nu era păcat să n-o finalizeze ” a povestit Rică.
Cât despre meci..Patrik Pop a deschis scorul în minutul 10 după o eroare a lui Anton. Apoi la un corner Temfli a profitat de eroarea lui Pteancu şi a înscris pentru 2-0 în minutul 41. Temfli a făcut 3-0 pentru Olimpia II în minutul 67 după o minge bâlbâită de defensiva lui Pteancu.
Cu un Lakatos excelent, poate cel mai spectaculos om de pe teren, gazdele au puterea să înscrie golul de onoare. Cetate obţine un penalty în minutul 76 iar Baciu transformă elegant.1-3.
Ultimul gol avea să fie şi cel mai frumos, 1-4 Bâgiu şut sub transversală de la 20m în minutul 83.
Ar mai fi de adăugat un amănunt…Olimpia II a avut în teren în prima repriză şi doi jucători de la prima echipă, pe Heil şi Cadar…Iar fără Heil poate altfel ar fi stat lucrurile!!!
Cu acest succes Olimpia II urcă pe trei în clasament şi se apropie la şase puncte de primele două clasate, Decebal şi Oar.
Au arbitrat bine Raul Robaş-Sergiu Tăbăcaru şi Bathori Ştefan.

Sursa:satumaresport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu