Pages

miercuri, 6 mai 2015

Tot mai mulţi arbitri sunt loviţi la meciurile din fotbalul judeţean

Comisia de Disciplină AJF Satu Mare a dat marţi multe etape de suspendare după meciurile de fotbal din judeţ, din weekend. Din câte se pare, tot mai multe sunt cazurile în care arbitrii sunt bruscaţi sau loviţi la aceste meciuri. Se face ceva pentru a stopa violenţa în fotbalul judeţean? Nu prea.
Cele mai grave incidente s-au petrecut la meciul Sanislău – Berveni. Jucătorul David Molnar (Sanislău) va sta 6 etape pentru comportare violentă faţă de arbitrul Lucian Pop. Totodată, Alexandru Maurer (delegatul echipei Sanislău) a fost suspendat două luni şi amendat cu 300 lei pentru comportament violent faţă de arbitrul asistent Mihai Hasna. La acelaşi meci, câţiva spectatori au pătruns pe teren, astfel că pentru lipsa de organizare Sanislău are terenul suspendat pentru două etape. Scorul a fost omologat 3-0 pentru Berveni.
Arbitrul meciului Domăneşti – Urziceni a primit o palmă de la jucătorul Janos Madarasz (Urziceni), care a fost suspendat 6 etape. Domăneşti câştigă meciul la masa verde, iar delegaţii celor două echipe, brigada de arbitri şi observatorul meciului sunt invitaţi la şedinţa din 12 mai, ora 17.00.
După incidentele de la Micula – Vetiş, delegatul echipei gazdă, Csaba Dobos, a fost suspendat două luni şi amendat cu 100 lei. Acolo au fost incidente tot la adresa arbitrilor. Dar despre acest caz am mai scris detaliat.
La meciul Petreşti – Căpleni, jucătorul Romi Rostas (Petreşti) a fost eliminat pentru lovirea adversarului când jocul era oprit. Fiind o recidivă, a primit 6 etape de suspendare.
Înjurii la adresa arbitrilor au fost la Halmeu – Lipău. Astfel, jucătorul Andrei Soponar (Lipău) va sta două etape. Tot aici, Adrian Aciu (Halmeu) a primit două etape de suspendare, eliminat fiind pentru bruscarea adversarului când mingea nu era în joc.
La Carei – Lucăceni, antrenorul Marius Maier (Lucăceni) a fost trimis în afara terenului de joc pentru proteste la deciziile arbitrului. Cazul este trimis la Comisia Tehnică AJF Satu Mare.
Încheiem cu meciul Crucişor – Medieşu Aurit. Antrenorul Vasile Robaş (Medieşu Aurit) a fost trimis în afara terenului de joc pentru proteste la deciziile arbitrului, iar cazul este trimis la Comisia Tehnică AJF. Tot aici, la finalul jocului delegatul echipei Medieşu Aurit, Gheorghe Pop, a refuzat să semneze raportul de joc, având un comportament nesportiv faţă de brigada de arbitri. Comisia a hotărât acordarea unui ultim avertisment şi amendă 100 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu