Pages

miercuri, 6 mai 2015

Terenul de la Sanislău suspendat 2 etape! Meciul de cupă se joacă la Doba!

Comisia de disciplină din cadrul AJF a decis marţi seara să suspende pentru 2 etape terenul din Samislău. Decizia vine după incidentele provocate de oficialii şi suporterii echipei Recolta Sanislău la meciul de liga a 4 a de duminică cu Stăruinţa Berveni.
În urma acestei hotărâri comisia de competiţii a AJF a decis de urgenţă ca meciul de cupă de miercuri (azi) de la ora 17,30 dintre Recolta Sanislău şi Voinţa Doba să se dispute la Doba şi nu la Sanislău cum era anunţat încă aseară pe site-ul Asociaţiei.
Vă reamintim că la meciul de duminică de la Sanislău , în minutul 87 partida a fost întreruptă după ce un oficial al gazdelor l-a luat de gât pe arbitru asistent iar apoi spectatorii au pătruns pe teren şi acelaşi arbitru asistent a fost lovit de un aşa zis suporter!
Tot la comisie s-au dictat etape de suspendare şi oficialilor şi jucătorilor implicaţi în scandal. Vom reveni cu detalii.
Iată programul meciurilor de azi…culmea e că pe site ul http://www.frf-ajf.ro/satu-mare/stiri/program-cupa-romniei-miercuri-6-mai-2015-6643.html nici acum nu apare modificarea decisă de comisie aseară!
CUPA ROMANIEI – 2014-2015, turul 3 – Jocuri restante:
Miercuri, 6 mai 2015, ora 17.30
• Venus Dumbrava – FC Olimpia II Satu Mare Arbitri: Bathory Ștefan, Lukacs Levente, Kosor Gabor Observator: Por Constantin
• Dari Lipău – Recolta Dorolț Arbitri: Schwartzkopf Zsolt, Pinter Daniel, Chiorean George Observator: Toth Arpad
• Energia Negrești – Victoria Apa Arbitri: Raț Sebastian, Tăbăcaru Sergiu, Priner Ionuț Observator: Racolța Vasile
• Recolta Sanislau – Voința Doba se joacă la Doba!!!!! atenţie!!!! Arbitri: Hariș Armin, Girați Cristian, Pop Cristi Observator: Altfatter Robert
• FCM Victoria Carei II – Schwaben Kalmandi Cămin Arbitri: Pop Luci, Reday Arpad, Kopriva Zsolt Observator: Maier Alexandru
• Ugocea Porumbești – Turul Micula Arbitri: Câmpan Mircea, Anghiuș Marius, Pop Casian Observator: Kuki Carol
• În caz de egalitate la finalul timpului regulamentar de joc, se vor juca două reprize de prelungiri a câte 15 minute fiecare iar dacă egalitatea persistă departajare se va face la loviturile de departajare de la 11 metri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu