Pages

luni, 4 mai 2015

Set la trei pentru Luceafarul! Decebal- Doba 6-3 ( 3-3)

Meci nebun la Decebal. Ca-ntre vecinii din povestea cu „sa moara capra”. Doba a venit sa incurce Luceafarul asa cum o facuse si n urma cu doua etape cu campioana din Oar. Iar pina la pauza oamenii lui Sorin Ionescu au lasat impresia ca pot da lovitura si i-au dat serioase emotii liderului.

S-a terminat pina la urma 6-3 pentru Luceafarul care ramane pe prima pozitie in elita si asteapta acum ceva mai in liniste derby ul de duminica cu Olimpia II Satu Mare.
Gaydele au condus cu 1-0 si 2-1 iar Doba a intors situatia la 2-3 prin reusitele lui Dragos (penalty), Oros (eurogol de la 30 m) si Farcas. La vestiare s-a intrat insa la egalitate dupa cel de al doilea gol marcat de Potra.
Doba termina benzina si cu Lihet si Marinas extrem de mobili si activi, trupa lui Cosmin Iuhas risipeste emotiile si se impune cu 6-3.
„Noi mergem sa castigam fiecare meci.Pacat ca n am intrat la pauza in avantaj, poate altul era rezultatul final” ne a declarat Ioan Sima tehnicianul celor din Doba. ” E greu fara un antrenament sau o pregatire sa faci fata in astfel de derby-uri. Plusul de pregatire fizica a facut azi diferenta ” a completat Sima.
De partea cealalta Cosmin Iuhas era numai un zambet. ” Am avut, recunosc , ceva emotii la pauza dar pana la urma plusul de valoare a facut diferenta. Sper sa facem un meci bun cu Olimpia II. Daca scoatem un rezultat bun duminica viitoare ne putem gandi serios la titlu” spune Cosmin Iuhas care se afla intr-o pozitie ingrata. E capitan la Olimpia si coleg cu o parte dintre viitorii adversari pe care i va avea in calitate de antrenor la Decebal!
Au arbitrat bine Szabolcs Kovacs / Tamas Kopriva si Zsolt Kopriva. Observator Costi Por!
DECEBAL- Olaru- Gavrus, Lihet, Marinas, Potra, Glodean, Cireap, Moldovan, Godje, Istrate, Toma.
DOBA- Munteanu- Salajan, Lung, Orosz, Reschiotto, Dragos, Demian, Verdes, Farcas, Malan, Belbe.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu