Pages

vineri, 15 mai 2015

Olimpia joacă cu Metalul Reşiţa în etapa a 7-a din playoff

Sâmbătă, la Satu Mare, de la ora 11.00
Pentru a treia oară, în această primăvară, FC Olimpia întâlneşte pe Metalul Reşiţa. Una dintre aceste întâlniri, cea din sezonul regulat, s-a încheiat cu victoria Olimpiei, scor 1-0 (gol Selagea). În al doilea meci, programat în playoff, Metalul s-a impus pe propriul teren cu 2-0. Acum, această a treia întâlnire, se joacă fără o miză importantă, nimeni nu promovează, nimeni nu retrogradează. Dar, cu sau fără miză, ne dorim să avem parte de fotbal de calitate, lucru nu prea văzut în ultima vreme pe stadionul Olimpia.

Elevii lui Tiberiu Csik s-au pregătit normal pe parcursul acestei săptămâni, cu antrenamente zilnice la care au participat mai mulţi jucători decât de obicei. Asta pentru că Olimpia II nu are meci la acest sfârşit de săptămână, iar Csik a luat în pregătiri şi 5-6 cadeţi de la a doua echipă a clubului. Câţi vor intra în teren sâmbătă? Nu avem de unde să ştim. Până acum, cu rare excepţii, chiar dacă meciurile nu au avut o miză prea importantă, Tibi Csik nu prea i-a băgat în seamă pe tineri în această parte a sezonului. Poate acum. Că tot n-avem ce pierde.
Altfel, Olimpia nu va putea juca Valter Heil, suspendat după eliminarea de la Tărlungeni, din etapa trecută. În rest, toată lumea sănătoasă. Doar că unii se gândesc să îşi caute o altă echipă după ce au fost anunţi verbal că nu li se vor prelungi înţelegerile în sezonul viitor.
Formaţia probabilă a Olimpiei: Anca – Munteanu, Onicaş, Mureşan, Iuhas, Villand, Bic, Faur, Sălăgeanu, Selagea, Rus.
Partida va începe la ora 11.00 şi va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din: Florin Andrei (Târgu Mureş) la centru, Ferencz Tunyogi (Zalău) şi Marius Bălan (Dej) la cele două margini. Rezervă va fi Marius Chioran (Cluj-Napoca), iar observatori Dan Jiga (Bistriţa) şi Adrian Lucaci (Arad).
În celălalt meci al etapei din play-off: CS Mioveni – Unirea Tărlungeni. Meciul Poli Timişoara – FC Olt Slatina nu se joacă.
Pretul biletului este de 5 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu