Pages

joi, 7 mai 2015

Olimpia II – Decebal, singurul meci care contează

 În etapa a 21-a din “Elite”
Sus antrenorii: Mircea Bolba (Olimpia II) şi Cosmin Iuhas (Luceafărul Decebal) Jos, căpitanii: Paul Cristian (Olimpia II) şi Daniel Godje (Luceafărul Decebal)
Campionatul Ligii a IV-a “Elite” a devenit mult mai interesant odată cu detronarea Someşului Oar. Alte două echipe au început să iasă în evidenţă prin jocurile bune şi spectaculoase oferite în retur. În etapa a 21-a, cele două echipe se vor afla faţă în faţă, vorbim aici de FC Olimpia II şi de Luceafărul Decebal. Meciul de duminică (ora 17.00) se anunţă a fi unul peste media celor din judeţ, iar dacă vremea va permite, vom avea cu siguranţă sute de sătmăreni în tribunele stadionului Olimpia.
Începem cum se cuvine, cu echipa oaspete antrenată de căpitanul Olimpiei, de Cosmin Iuhas. Luceafărul Decebal se află într-o formă excelentă. Ocupă primul loc având trei puncte avans faţă de Oar, şase de Olimpia II. Cum s-a ajuns aici? Luceafărul nu a mai pierdut de 19 meciuri oficiale (incluzând şi Cupa României), din etapa a 2-a a sezonului, 1-3 cu Viitorul Vetiş. Este probabil cea mai frumoasă echipă din judeţ, cum îi place lui Iuhas să spună, având în componenţă jucători valoroşi. Are o defensivă bună cu doar 22 de goluri primite şi o ofensivă pe măsură cu 59 de reuşite. Adică o medie de 3.01 goluri marcate pe meci, şi una de 0.8 goluri primite pe meci. “Nu sunt probleme de lot. Este un meci foarte important în care sperăm să ne ridicăm la nivelul lor. Spun asta deoarece ne va fi foarte greu dacă vor evolua jucători de la prima echipă a Olimpiei”, ne-a declarat Cosmin Iuhas. Luceafărul a efectuat joi un antrenament complet pe terenul din Decebal.
Olimpia II Satu Mare nu prea ştim cum să o luăm. Antrenorul Mircea Bolba ne spunea joi că nu are cu cine să facă antrenamente, doar cu trei jucători!? O parte dintre dintre ei au fost luaţi de Mihai Sabău la ONSŞ, câţiva se antrenează cu echipa mare, Donca cu Bîgiu vor face deplasarea cu echipa mare la Tărlungeni. Ni s-a spus că pentru meciul cu Decebal se va putea baza pe toţi jucătorii de la echipa mare care se află pe listă. Din câte ştim noi, este vorba de portarul Anca şi de jucătorii Heil, Mureşan, Rus, Faur, Cădar. Dacă Donca şi Bîgiu vor fi introduşi pe teren în meciul Olimpiei de sâmbătă de la Tărlungeni, nu vor mai avea drept de joc duminică conform regulamentului care se referă la jucătorii de vârsta lor. Rămâne să vedem la ora meciului cum va arăta Olimpia II. Un lucru este sigur, va arăta bine deoarece are în echipă mulţi tineri valoroşi şi de viitor.
În turul de campionat, Luceafărul s-a impus la limită cu 1-0, singurul gol al meciului fiind marcat de Daniel Godje (Messi), căpitanul de la Decebal.
Meciul de duminică va începe de la ora 17.00 pe stadionul Olimpia. Dacă va fi o zi ploioasă sunt şanse ca meciul să fie mutat pe stadionul Someşul. Nu cunoaştem oficialii delegaţi să arbitreze acest meci, dar e posibil ca brigada să fie dintr-un judeţ învecinat cu Satu Mare.

Etapa a 21-a mai programează meciurile: Oar – Botiz, Doba – Oraşu Nou, Cămin – Ardud, Beltiug – Micula, Dorolţ – Vetiş, Tăşnad stă. Sursa(informatia-zilei.ro)


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu