Pages

luni, 4 mai 2015

Luceafărul şi Olimpia II, în formă maximă

Etapa cu cele mai multe goluri în “Elite”

Luceafărul Decebal a câştigat cu 6-3 în etapa a 20-a
Etapa a 20-a din Liga a IV-a “Elite” a surprins prin numărul mare de goluri marcate. În cinci meciuri disputate s-a înscris de 36 de ori, pentru o medie de 7.2 goluri pe meci. Surprize deosebite nu s-au înregistrat, Luceafărul Decebal şi-a creat un avans de trei puncte în vârful clasamentului, odată cu etapa în care Someşul Oar a stat.
Luceafărul – Voinţa Doba s-a terminat 6-3 (3-3). Gazdele nu au câştigat chiar atât de uşor meciul. Au tremurat în prima repriză, pentru ca la final să închidă “setul”. Potra a marcat primul (1-0, min. 9), servit perfect de Marinaş din corner. Un minut mai târziu, Doba a egalat din penalty prin Dragoş (1-1, min. 10). Acelaşi Potra duce Decebalul din nou în avantaj (2-1, min. 19), după o centrarea lui Marinaş. Oaspeţii egalează prin Orosz (2-2, min. 39) cu un şut excelent trimis sub transversală de la 30 de metri. O super-execuţie a avut şi Farcaş care l-a învins pe Olaru de la 35 de metri (2-3, min. 42). 3-3 a fost scorul la pauză, Lihet a marcat cu capul din 5 metri (min. 45). Luceafărul a strălucit în partea a doua. S-a apărat bine şi a înscris prin Marinaş (min. 70) şi Lihet (min. 74, 87). S-a terminat 6-3.
- Decebal: Olaru – Găvruş, Lihet, Marinaş, Potra, Glodean, Cireap, Moldovan, Godje, Istrate, Toma. Rezerve: Stoica, S. Pop, Chioran, Nemet, Ilban. Antrenor: Cosmin Iuhas.
- Voinţa: Munteanu – Sălăjan, Lung, Orosz, Reschiotto, Dragoş, Demian, Verdeş, Farcaş, Mălan, Belbe. Rezerve: Aspru, Bob, Fuşle, Feyes, Sima. Antrenor: Sorin Ionescu.
Sportul Botiz – FC Olimpia II 1-5 (1-1)
Cu patru “plombe” de la prima echipă, Heil, Faur, Cădar şi Rus, a doua echipă a Olimpiei a câştigat clar partida cu Sportul Botiz. E drept, la pauză scorul a fost 1-1, dar echipa antrenată de Mircea Bolba şi Cristi Popa a câştigat după ce echipa gazdă a căzut fizic în partea a doua a meciului. Dar, echipa din Botiz, antrenată de Nelu Donca, a dat o bună replică echipei sătmărene.
Olimpia a deschis scorul în minutul 36, cap Heil, după un corner executat de Cădar, dar gazdele au egalat în minutul 40 după un contraatac finalizat de Noţigan. Imediat după pauză Olimpia a preluat conducerea, gol Bâgiu, după care au mai marcat Tempfli, gol la vinclu de la 22 de metri, din nou Bâgiu, Tempfli şi Gulya.
- Sportul: Vlad – Aranyos, Balazs, Deac, Ţuţuraş, Gerus, Kirner, Moldovan, Noţigan, Strempler, Tar/ Bajus, Kiraly.
- Olimpia II: Cherecheş – Ciul, Groszhaber, Heil, Tempfli, Tillinger, Ionescu, Pop, Faur, Rus, Cădar, Bâgiu/Donca, P.Pop.

În următoarea etapă avem un meci de mare interes. Olimpia II va juca duminică cu Luceafărul Decebal. Din câte se pare, meciul se va disputa pe stadionul Olimpia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu