Pages

luni, 4 mai 2015

Dan Băbuţ :”Nu neglijăm şi echipa satelit!”. Vezi ce spune preşedintele Olimpiei despre o eventuală promovare în Liga a 3-a!

Preşedintele executiv al Olimpiei, Dan Băbuţ şi-a felicitat jucătorii pentru evoluţia bună de sâmbătă şi a anunţat că echipa are ca nou obiectiv cucerirea a şapte puncte din trei meciuri. ” Primele trei le-au luat cu Tărlungeni. Urmează deplasarea de la Unirea şi meciul de acasă cu Metalul Reşiţa. Personal tare-mi doresc să-i batem şi pe reşiţeni şi să câştigăm şi la Unirea. Nu meritam să pierdem la reşiţa şi vreau să arătăm la Satu Mare că suntem cu adevărat mai buni ca ei” a declarat oficialul Olimpiei la conferinţa de presă.
„Încet se conturează lotul pentru sezonul viitor. Mai avem de purtat câteva discuţii de prelungire a contractului cu unii dintre băieţi. Sunt jucători la care vom renunţa…avem conturat acum un lot de 14-15 jucători pentru sezonul viitor. E important să vină juniori din spate să completeze lotul. Şi vom avea juniori din pepiniera noastră.” a mai spus Dan Băbuţ care a vorbit şi despre situaţia de la echipa a doua.
„Nu neglijăm echipa satelit. Vrem performanţă şi acolo. De ce nu, chiar promovarea. Ca şi costuri n-ar fi cu mult mai mari. Doar cele legate de deplasări, salarial n ar fi nicio cheltuială în plus căci la acel nivel am juca cu tinerii pe care i avem în club şi care vor trage să prindă un loc la echipa mare” a punctat preşedintele galben-albaştrilor.
” Am avut marţi o şedinţă a Comitetului Director în care s-a discutat şi despre lotul pentru sezonul viitor. Nu vreau să dau nume de jucători de care ne despărţim până nu discutăm şi cu ei personal” a recunoscut Băbuţ. Însă la cum a arătat lotul pentru meciul cu Tărlungeni n-ar fi de mirare ca pe lista posibilelor plecări să-i avem pe Ioniţă, Burlacu,Bujor, Micaş, Schwarzkopf ori Feier.
„Vrem să preluăm baza de la Someşul. Depindem de votul consilierilor judeţeni şi sper să înţeleagă că toate cluburile din oraş au nevoie de o bază modernă şi acolo. Cu un teren sintetic de dimensiuni normale şi cu condiţii optime de pregătire pentru a nu mai pleca iarna pe la Salonta, Cluj sau în Ungaria să ne pregătim!” a dezvăluit Băbuţ.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu