Pages

vineri, 1 mai 2015

Arbitri sechestraţi la meciul Stăruinţa Berveni – Crasna Lucăceni

Hotărâri ale Comisiei de Disciplină AJF Satu Mare


A devenit o regulă ca în fiecare etapă din campionatele judeţene la fotbal să se comită diverse acte de indisciplină. Este adevărat, majoritatea sunt abateri simple, pentru henţ sau fault în situaţie de ultim apărător, proteste etc. Nu de puţine ori apar însă şi abateri grave, loviri ale arbitrilor, jucătorilor, faulturi dure, injurii, etc. Dar haideţi să vedem ultimele decizii ale Comisiei de Disciplină din cadrul AJF.
Pentru incidentele petrecute la meciul Stăruinţa Berveni – Crasna Lucăceni, când suporterii echipei oaspete au ameninţat şi apoi sechestrat în vestiar arbitri jocului, Merkli Csaba, Adalbert Bauer şi Iosif Bauer, s-au luat următoarele decizii:
– ultim avertisment Stăruinţei Berveni pentru lipsa de organizare şi amendă 100 lei; Viitorul Lucăceni – ultim avertisment şi amendă 200 lei.
Având în vedere că a fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine pentru calmarea situaţiei, pentru “eliberarea” arbitrilor considerăm sancţiunea foarte blândă. Care încurajează indisciplina.
Ionel Ţânţaş (FC Certeze) s-a supărat pe arbitru, la meciul cu Dari Lipău, i-a tras acestui o palmă, motiv pentru care va sta 4 etape, iar echipa lui a pierdut meciul cu 0-3. :i Voinţa Babţa a pierdut la masa verde meciul cu Ugocea Porumbeşti pentru că a folosit un jucător în stare de suspendare,
La meciul Platanul Marna – Platanul Marna – AS Ghenci au avut loc câteva contre care s-au lăsat cu suspendări. Astfel, Simon Richard (Platanul) şi Vagner Norbert (AS Ghenci) au fost suspendaţi câte 2 etape pentru că au folosit pumnul şi piciorul pentru “rezolvarea” unor faze grele.
Rozs Tamas (Unirea Tăşnad) a încasat 2 galbene în acelaşi meci. Dar el şi-a exprimat nemulţumire înjurând arbitrul astfel că a primit un spor la pedeaspă şi în loc de o etapă va sta 4 etape.
Pentru diverse abateri au fost suspendaţi pentru câte o etapă următorii jucători: Cadar Marius (Ghenci), Sergiu Stan (Negreşti), Varga Dezso (Berveni), Gules Norbert (Victoria Petreşti), Micle Marius (Crasna Craidorolţ), Pop Şerban (Tarna Mare) în timp ce Crişan Adrian (Dacia Supur) a fost suspendat 2 etape.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu