Pages

sâmbătă, 18 aprilie 2015

Şvaiţer Olimpia… Trupa lui Csik umilită acasă de CS Mioveni

ȘVÁIȚER – Varietate de brânză fină, asemănătoare cu cașcavalul, prezentând goluri mari în masa ei. – Din germ. Schweizer[käse].

Dacă ar fi să facem comparaţia şvaiţerului cu Olimpia, după meciul pierdut de trupa lui Csik, 2-4 în faţa Mioveniului , am putea trece fără probleme la definiţie… OLIMPIA- echipă de fotbal din play off-ul ligii a 2-a, asemănătoare cu cea din sezonul regulat, prezentând goluri mari în defensiva ei!!! Olimpia e de nerecunoscut după intrarea în play off. Băieţii lui Csik n-au mai câştigat de şapte etape şi ce e mai supărător încep să comită gafe de începători mai ales când vine vorba de defensivă… Consecinţa : sâmbătă o înfrângere ruşinoasă 2-4 cu Mioveni, lume puţină la stadion, cam 200 de privitori, şi galerii inexistente! Argeşenii au început avântat şi cu un Ayza debordant au reuşit să deschidă scorul încă din minutul 12. Răuţă a profitat de apatia fundaşilor noştri şi la o centrare a lui Ayza a marcat din apropiere pentru 0-1. Vedeta Olimpiei, Adrian Sălăgeanu a readus speranţele în tabăra noastră cu o execuţie de generic. Şut în vinclu de la 25m. 1-1 min 18. Au urmat două ocazii imense ratate de Mărkus min 44 şi 62 după care la rampă au ieşit fundaşii Olimpiei. În minutul 76 mingea centrată de Ayza trece pe rând pe lângă Anca, Heil, Iuhas şi Onicaş iar Honciu n-a aşteptat şi alte invitaţii şi a înscris din 6m. 1-2 min 76. A urmat golul de 1-3 din minutul 85. Năstăsie a slalomat elegant printre jaloanele Schwarzkopf, Heil, Onicaş , a trecut şi de Anca şi a înscris în poarta goală…Intrat pe teren în minutul 76, Gabi Cadar a redus din handicap cu un vole super din lateral după o diagonală a lui Sălăgeanu. 2-3 min 90. Doar că finalul a fost apoteotic…Minutul 90 plus 2 ,Schwarzkopf şi Onicaş se ciocnesc ca ouăle de Paşte la mijlocul terenului iar Honciu  profită din plin de cadoul Iepuraşului şi după o cursă de 30m închide tabela  la 2-4! E clar cineva ar trebui să le explice jucătorilor de la Olimpia că Vacanţa de Paşte a cam trecut iar până la cea de vară mai au de jucat câteva meciuri…Chiar dacă obiectivul a fost atins asta nu înseamnă că nu mai trebuie să-şi repecte meseria de fotbalişti şi munca pentru care sunt plătiţi! Altfel la drept vorbind mai bine ar juca o mare parte dintre cadeţii şi juniorii de la chipa a doua şi de la juniori…Nu ar garanta nimeni victoria dar cu siguranţă am vedea mai multă dăruire şi ambiţie în teren!

Etapa următoare Olimpia joacă la Reşiţa cu Metalul.

OLIMPIA- Anca- Munteanu, Onicaş, Heil, Iuhas- Rus, Bic (76 Cadar),Villand(74 Schwarzkopf), Sălăgeanu – Faur(46 Selagea), Mărkus. Antrenor Tibi Csik.

CS MIOVENI- Popescu-Negoiţă, Ali, Cucui, Stoica- Răuţă, Mârzeanu, Popa, Gălan ( 46 Honciu)-Ayza, Nilă(75 Năstăsie) . Antrenor Claudiu Niculescu

Articol preluat de pe satumaresport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu