Pages

duminică, 26 aprilie 2015

„Satelitul” revine pe orbită! Olimpia II a umilit campioana!


Olimpia II Satu Mare n-a avut nicio emoţie în duelul de azi cu campioana ligii a 4-a, Someşul Oar. Mânjii lui Bolba şi Popa  s-au distrat cu Oarul şi s-au impus mai clar chiar decât o arată scorul…4-0!!!
Donca a deschis scorul încă din minutul 5 după o centrare a lui Cadar. Apoi fostul echipier al Oarului, Gabi cadar a ieşit la rampă cu două super execuţii . 2-0 în minutul 20 cu un şut în vinclu de la 20 m şi apoi 3-0 în minutul 32 cu o torpilă la încheietura barelor de pe la 25m. Prima repriză i-a mai remarcat şi pe cei doi Pop, Cristian şi Patrik din atacul Olimpiei, aceştia reuşind câteva faze de efect…
Întăriţi cu Heil,Anca şi Cadar de la prima echipă cei de la satelit au avut ceva emoţii abia în minutul 40 când Toth a fost blocat la colţul scurt de portarul gazdelor!
Partea a doua a fost una ceva mai liniştită…Olimpia II s-a mulţumit să joace economicos şi să înscrie golul patru, prin Donca(min 82)  abia în momentul în care galeria Commando Oli a reînceput să cânte în tribună după o pauză de hidratare de vreo…30 minute!!!
„Îi mulţumesc lui Tibi Csik pentru că mi-a cedat trei jucători de la prima echipă.Fără ei sincer aveam ceva mai multe probleme. Noi am pierdut puncte importante la Cămin şi acum ne e greu să revenim în lupta pentru primul loc.Dar asta nu înseamnă că nu ne vom juca şansa până la capăt” a spus  antrenorul Mircea Bolba care şi-a felicitat jucătorii pentru evoluţia bună.
De partea cealaltă Oarul pare a fi intrat în criză totală. Echipa a luat 11 goluri în două etape şi e departe de formula şi forma arătată în tur. De pe margine fostul antrenor-jucător Piri Botoş a privit trist înfrângerea foştilor colegi şi a concluzionat. „Acum şi dacă m-aş întoarce ar fi greu să mai fac ceva”.
De altfel Botoş împreună cu Ştef evoluează acum în liga a 4-a din Ungaria, la Mateszalka echipă ce conduce în clasament şi are mari şanse de promovare. „N-are rost să vorbim de condiţii…E diferenţă mare faţă de ce e aici la Satu Mare” ne a mai spus Piri Botoş.
Că veni vorba de condiţii…terenul de pe Someşul a ajuns într-o situaţie jalnică. Pare mai degrabă o păşune peste care tocmai a trecut „ciurda”! Ca să nu mai vorbim de vestiare, lăsate şi ele în paragină din păcate… Şi dacă te gândeşti ce bază s-ar putea face la acel stadion…Cu teren sintetic în locul fostului Constructorul, cu alte două terenuri de minifotbal cu vestiare moderne cu minihotelul reamenajat, parcare, săli de forţă… Dar toate astea par mai degrabă desprinse dintr-un episod Star Trek…
OLIMPIA II SATU MARE- ANCA TRIP-PAUL, HEIL, GRISZHABER, IONESCU-DONCA, LUKACS,GULYA, CADAR-POP C., POP P. Au mai intrat CHERECHEŞ,TEMPFLI.
OAR- MORAR-BOTOŞ D., BAN., NAGY, MATEI-PINTYE, SILAGHI C., TASI, TOTH.-PENEGHI, KIRNER. Au mai intrat: MEZEI, SILAGHI, COSTEA,DONCA, FERNEA.
Au arbitrat fără probleme: O.Mazilu-E.Pop, S.Tăbăcaru. Observator: Ziman Cornel.

Sursa:satumaresport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu