Pages

vineri, 17 aprilie 2015

Olimpia n-a mai câştigat de şase etape! O poate bate sâmbătă pe CS Mioveni?

Olimpia vrea să întrerupă seria de şase meciuri fără victorie în campionat şi să treacă sâmbătă de CS Mioveni.


Oficialii galben-albaştrilor sunt optimişti mai ales că cei doi antrenori nu au probleme de lot şi pot alinia cel mai bun unsprezece posibil în faţa argeşenilor.

De partea cealaltă, după punctul smuls liderului în minutul 90+7, vinerea trecută pe teren propriu, CS Mioveni vine încrezătoare la Satu Mare.

Pentru această deplasare, CS Mioveni nu poate conta pe Victor Mazilu, suspendat în runda trecută, şi pe Bogdan Stoica, accidentat de mai multe săptămâni.

Din tabăra gazdelor, secundul Lulu Dragomir anunţă că toată echipa se gândeşte numai la victorie. “Spectatorii vin la stadion să vadă spectacol de calitate şi victoria din partea noastră. Nu-I încălzeşte cu nimic acum că noi pregătim şi echipa pentru sezonul viitor. Aşa că trebuie să tratăm acest play off cu seriozitate şi să fin inteligenţi să dăm şanse tuturor să joace dar în acelaşi timp să obţinem şi victoria” crede Lulu Dragomir.

CS Mioveni e înaintea meciului de sâmbătă din etapa a 3-a a play-off-ului pe locul 5 în Seria a II-a, cu 34 de puncte, la egalitate cu Unirea Tărlungeni, aflată pe 4. Olimpia Satu Mare e ultima clasată, pe locul 6, cu 26 de puncte.

În precedentele două întâlniri din acest sezon, CS Mioveni şi Olimpia Satu Mare şi-au împărţit victoriile la acelaşi scor. În tur, CS Mioveni a câştigat pe teren propriu cu 1-0, prin golul lui Mihai Vintilă (89 – penalty), iar în retur Olimpia a bătut tot cu 1-0 prin golul lui Dan Gavrilescu (77). La acest al doilea meci, CS Mioveni a avut un gol anulat, în minutul 87, după ce iniţial centralul Marius Omuţ din Oradea validase reuşita. Claudiu Niculescu, intrat pe gazon să-i ceară socoteală arbitrului, a fost eliminat în urma fazei controversate şi condus de oamenii de ordine în afara terenului.

Partida Olimpia- CS Mioveni se va juca sâmbătă de la ora 11 , preţul biletului e de 5 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu