Pages

vineri, 10 aprilie 2015

Olimpia caută primul succes în faţa lui FC OLT! Vestea bună e că nu se mai joacă pe 21 martie!!

Olimpia joacă vineri de la ora 11 cu FC Olt în etapa a 2-a a play off-ului. Pentru „galben-albaştrii „ e un duel cu o echipă pe care nu au reuşit s-o învingă niciodată de la revenirea în Liga a 2-a şi, mai mult, oltenii au reuşit să câştige la Satu Mare în ultimele două deplasări meciurile jucându-se pe 21 martie 2014 şi 2015!!!


„E clar avem o revanşă de luat. Măcar asta să ne fie motivaţia maximă2 spune antrenorul Tibi Csik care se gândeşte ca la acest joc să îmbine experienţa unor jucători ca Sălăgean, Onicaş , Minteanu ori Iuhas cu tinereţea şi dorinţa de afirmare a băieţilor aduşi în lot de la echipa a doua, Lukacs, Donca, Ciul sau Gulya.

Cum ora 11 e total nepotrivită pentru un meci de fotbal, într-o zi de vineri, să sperăm că la stadion vom avea ceva mai mult de 2-300 de spectatori. ;i r[m\ne ]ntrebarea…Oare pentru cine organizează Federaţia lui Burleanu meciurile din eşaloanele inferioare? Sigur nu pentru suporteri!
Oficialii celor două echipe ar fi vrut să mute meciul mai înspre după amiază dar se pare că s-au lovit de refuzul federalilor…

De partea cealaltă FC Olt a început să viseze frumos după ce a urcat pe locul doi în serie. Cum de la Satu Mare au plecat mereu cu 3 puncte, oamenii lui Oprescu sunt convinşi că şi azi vor câştiga după modelul italienesc non c e due senza tre ( nu i doi fără trei).

Acum două săptămâni FC Olt a câştigat la Satu Mare cu 2-1 prin golurile reuşite de Marius Curtuiuş şi de juniorul Florin Ştefan. Atacantul slătinenilor vrea să marcheze din nou în faţa sătmărenilor.
„Vom merge la Satu Mare şi vom avea un meci foarte greu. Sperăm să ne întoarcem cu punct sau puncte. În partida disputată în urmă cu puţin timp am reuşit să marchez şi sper să îmi trec din nou numele pe lista marcatorilor. Până la urma, nu contează foarte mult cine înscrie, ci echipa să se întoarcă neînvinsă şi să obţină toate cele trei puncte puse în joc.” a spus Curtuiuş.
Partida Olimpia- FC Olt va începe la ora 11 ,preţul biletului de intrare e de 5 lei.

Unirea Tărlungeni – CS Metalul Reşiţa    11:00
FC Olimpia Satu Mare – FC Olt Slatina    11:00
CS Mioveni – ACS Poli Timişoara             19:00

Clasament
  1. ACS Poli Timişoara          45
  2. FC Olt Slatina                    37
  3. CS Metalul Reşiţa          37
  4. Unirea Tărlungeni          33
  5. CS Mioveni                    33
  6. FC Olimpia Satu Mare 25

Sursa:satumaresport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu