Pages

miercuri, 22 aprilie 2015

Injurii, loviri, baremuri neachitate în ultima etapă a campionatelor judeţene
 


Întrunită în şedinţă la data de 21 aprilie, Comisia de disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Satu Mare, a luat mai multe decizii în ce priveşte jucătorii şi antrenorii care au comis diverse acte de indisciplină în ultima etapă a campionatelor judeţene.


Cea mai aspră sancţiune a fost încasată de jucătorul Cătălin Meseşan (Recolta Sanislău). Acesta a fost suspendat patru etape şi amendat cu 75 de lei pentru că, după încheierea jocului cu Vulturii Santău, a încercat să lovească arbitrul partidei.

Cazul antrenorului Mihai Marian (Vulturii Santău) trimis în afara incintei terenului de joc pentru proteste va fi analizat de Comisia Tehnică. Tot la această comisie va ajunge şi Dinu Pătcaş, antrenorul echipei din Bercu.

Suspendări mai blânde, o etapă, pentru abateri minore, cum ar fi henţ în situaţie de ultim apărător sau pentru cumul de cartonaşe galbene au fost dictate împotriva jucătorilor Vegh Robert (Recolta Dorolţ), Hartman Peter (Ciumeşti), Mihai Istvan (Real Andrid).

Conform raportului întocmit de arbitru, la meciul Turul Micula – Viitorul Vetiş delegatul echipei gazdă, Doboş Csaba, a adresat injurii şi s-a comportat grosolan faţă de arbitrul asistent Alexandra Şerbănoiu. Acest caz va fi analizat în şedinţa din 28 aprilie.­
Şi în cazul incidentelor de la jocul Stăruinţa Berveni- Viitorul Lucăceni s-a hotărât amânarea luării unei decizii.

La Voinţa Babţa – AS Livada organizatorii nu au achitat baremurile de joc arbitrilor. În cazul în care acestea nu vor fi achitate până vineri, 24.04.2015, meciurile echipei din Babţa nu vor fi programate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu