Pages

marți, 14 aprilie 2015

Băgaţi în şedinţă a doua zi de Paşte!!!! Vezi ce s-a întâmplat la Olimpia!

Întâlnire inedită la stadion în a doua zi de Paşte pentru antrenorii de la Centru de Copii şi Juniori al Olimpiei.

            Adunaţi în jurulul „veteranului „ Gabi Both conducătorii şi tehnicienii de la clubul fanion au vrut să sărbătorească împreună prin…muncă şi de la 9 dimineaţa au încins o miuţă. Care s-a terminat nedecis bineîmţeles la repriza a treia şi la lobituri de departajare…

Gabi Both, Tibi Csik, Ovidiu Suciu, Paul Mihai, Paul Levente, Dacian Nastai , Cipri Prodan, Marius Bălău,Cristi Popa,  Adrian Farcaş alături de preşedintele Dan Băbuţ au încercat să mai scape de caloriile luate n plus de sărbători la o mişcare iar apoi au recuperat la repriza a treia. Absent motivat a fost secundul lui Csik, Lulu Dragomir!

„ Vom încerca să avem astfel de întâlniri cu toţi antrenorii clubului cât mai des. Ca obiectiv acum vrem să ducem cât mai bine la final toate campionatele în care suntem angrenaţi. Echipa lui Lulu Dragomir are meci important miercuri ( nr azi) la Ardealul Cluj şi dacă nu pierde mai mult ca sigur va prinde primele două locuri în serie. Sunt copii talentaţi la fiecare grupă , trebuie doar să ne ocupăm serios de ei şi să le oferim cele mai bune condiţii” a spus Dacian Nastai care din acest an a fost numit şeful Centrului de Copii şi Juniori de la Olimpia.

Nastai mai spune că faţă de condiţiile oferite la Satu Mare , mai ales pe timp de iarnă când nu sunt deloc terenuri de antrenament, juniorii A şi B de la Olimpia şi LPS ocupă locuri ( trei în serie9 nesperat de bune şi cu şanse chiar de calificare în fazele supăerioare.

Altfel oficialii Olimpiei îşi propun ca în play off să dea şi mai multe şanse cadeţilor şi juniorilor de la club, pe lângă Anca, Faur, Rus, Bic deja consacraţi urmând să –i mai vedem la lucru şi pe alţi cadeţi şi juniori, Lukacs, Donca, Tillinger, Chivari, ultimul fiind mai nou titular la Naţionala U 18 a ROMÂNIEI. De altfel, Chivari a evoluat săptămâna trecută în dubla cu danezii de la Timişoara, 2-1 şi 0-0.

Sursa:satumaresport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu