Pages

marți, 24 martie 2015

Horaţiu Bonea a câştigat prima etapă la tir din C.N.

La categoria Open s-a impus Andras Szerdahelyi
 Poligonul din Viile Satu Mare a găzduit la sfârşit de săptămână primul concurs de tir din acest an în judeţul nostru. S-au prezentat 26 de sportivi din România şi Ungaria, iar cel mai bun la categoria Open a fost Andras Szerdahelyi, fost campion mondial la juniori.
 
Maghiarul a acumulat 173 de puncte şi l-a dăpăşit pe sătmăreanul Horaţiu Bonea care a avut 164 de talere. Podiumul a fost completat de Vlad Cârjan.

Dar, în vârful clasamentului după prima etapă a Campionatului Naţional de tir Sporting s-a instalat Horaţiu Bonea. Este campionul en-titre şi s-a impus în faţa colegilor Vlad Cârjan, Nicolae Zirina şi Radu Flaviu. Campionatul cuprinde cinci etape, patru dintre acestea sunt programate în Viile Satu Mare, iar una în Bucureşti.

În ceea ce priveşte concursul rezervat vânătorilor, acolo s-a impus Florin Manea cu 124 de puncte, urmat de Nuţu Covaci – 101p şi Ovidiu Dragoş – 67p.
“Am avut parte de vreme bună, trăgători în formă aşa că putem considera că deschiderea sezonului a fost o reuşită.Vom mai avea anul acesta competiţii puternice aici la Viile Satu Mare iar pentru Grand Prix-ul din toamnă pregătim de pe acum surprize multe concurenţilor”, a declarat Flaviu Radu, principalul oragnizator de la Transilvania Clay Shooting.

Viile Satu Mare va mai găzdui etapa a 3-a a C.N. Sporting (12-14 iunie), etapa a 4-a (26-28 iunie) şi Grand Prix Transilvania Clay Shooting (4-6 septembrie).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu